sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Agirotu 2013

Tänä vuonna Agirotu oli Ylöjärvellä Teivon raviradalla. Sää ei suosinut ainakaan perjantaina kisanneita, lauantaina keli jo oli ihan ok ja sunnuntaina aurinko helotti.

Main ja Nitan kanssa ei kummoisia tuloksia tehty karsintaradalla. Kepeillä tapahtui jotain mystistä, joka ei näy kunnolla videolla, ehkä liukastuminen tms., jonka jälkeen sitten jatkettiin keppejä väärin ja tuli hylky. Mutta olihan siinä jo yksi tippunut rima alla ja hylyn jälkeen vielä aivan selvä kontaktivirhe  ja lisäksi vielä Mai varasti lähdössä. Nita sai radalta 10 virhepistettä, mutta aika olisi riittänyt ilman virheitä 4. tai 5. sijaan.

Illan radalla Main kanssa päästiin eka esteen yli ja sen jälkeen jäähylle häkkiin varastamisen vuoksi. Nita teki nollan, hieman pitkillä kaarroksilla, mutta nollan kuitenkin. Alla Nitan ja Katrin nollarata.
Tänään kisattiin aurinkoisessa säässä joukkuekisa, jossa pihisleideillä oli varsin potentiaalinen joukkue, rata olisi voinut ehkä olla hiukan helpompi ajatellen että mukana oli koirakoita 1-, 2-, ja 3-luokista, ehkä möllejäkin? Tuloksetkin näyttivät olevan sen mukaisia, ei juuri nollatuloksia.  Tässä alla joukkueen rata:


Sijoituksena kuitenkin 15/54 eli aika hyvin ja meidän ajalla (ja vähemmillä virheillä) olisi voinut sijoittua kolmanneksi kilpailussa, kirmattiin siis lujaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti