sunnuntai 19. toukokuuta 2013

"Tee se mitä aiot ja tee se ajoissa" eli tuplittelua Espoossa 19.5.2013


Tänään kisattiin Main kanssa Espoossa AST:n kisoissa kaksi Ritva Herralan agirataa. Ilma oli yllättävän lämmin, opin etten ikinä enää laita pitkiä housuja päälle vaan, nyt hakusessa on agishortsit vetoketjutaskulla.
Ekalla radalla meno oli hiukka jähmeää ja valssit venähtivät pahasti, mutta nollalla tultiin maaliin ja sijoituksena lopulta 2/30.

Toisella radalla sai painella kovempaa ja koirallakin tuntui olevan parempi vauhti, etenemäksi tuli meille aivan oivallinen 4,52 m/s. Suunnitellut persjätötkin onnistuivat hyvin.  Radalla oli paljon ansoja, mutta saatiin kuitekin nolla ja sijoitus 1/29. Harmi, ettei saada ottaa agisertejä vastaan, hyppyserti kyllä kelpaisi. Tuplanolla siis taas.

Viime kisoissa mottona on ollut "tee se mitä aiot ja tee se ajoissa", joka on nyt tuntunut toimivan. Jonkin verran sitä pitää itseensä uskoa, kun kaikki muut tekevät rataantutustumisessa ihan eri lailla, että tekee kuitenkin sen mitä omassa päässä on ajatellut.

Palkinnot olivat aika överit, kotiin lähti 9 pussia Roburin ruokaa (nyt pitäis keksiä kuka ne syö), 2 suklaalevyä (tulevat ihan tarpeeseen :), 2 lahjakorttia Murren Murkinaan (sieltä taitaa saada jotain raakaruokaa?) ja 1 kaulapantaremmiyhdistelmä (en ihan ymmärtänyt sen funktiota).
Lisäksi Berran ständiltä uudet Stickyt (Katrilla taitaa olla samanlaiset), kun Inovit ovat hajoamassa.

Tässä molemmat radat videoina. Aikamoista suihkimista on toi meidän meno, varsinkin tota käsien heiluttelua voisi vähentää, mutta ehkä se tulee sitten kokemuksen myötä, mehän ollaan Maamon kanssa kuitenkin aika möllejä vielä kisaajina. Nyt on joku tekninen ongelma, enkä onnistu saamaan videoita tänne, pitää yritää myöhemmin uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti