sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Arki on alkanut

Main tassu on parantunut ja agility on aloitettu taas. Virtaa riittää ja kynsi näyttää hyvin kestävän. Kisoja suunnitellaan huhtikuun lopulle.

Nita kävi treenilomalla Helsingissä ennen pääsiäistä ja osallistui myös 23.3. BAT:n kisoihin uuden kartturinsa kanssa. Mitään mainittavaa menestystä tai nollia ei tullut, mutta kahdelta radalta kuitenkin tulos, johon ollaan tällä harjoittelulla tyytyväisiä.

Måns kävi siis terveystarkastuksessa ja nyt ollaan saatu viralliset tulokset (löytyvät myös koiranetistä). Eli silmät terveet, kyynärät 0/0, polvet 0/0, lonkat A/A. Myös lanneselkä kuvattiin epävirallisesti ja sekin oli kunnossa. Måns on myös hurjasti kehittynyt agilityssä, muutaman esteen pikkupätkiä pystyy jo etenemään, kontaktit keinua lukuunottamatta menevät pysäytyskontakteilla ja kepeiltäkin ollaan saatu verkkoja vähennettyä. Rimat ovat nyt medikorkeudessa ja rengas jo maksikorkeudessa.

Tujukin treenaa agilityä ja yrittää olla tekemättä tarpeitaan sisälle.

Tove ei juuri harrastele nykyjään, vappuna tuleekin jo 11-v. mittariin.

Åsa osallistui taas tokon alkeiskurssille (monettakohan kertaa?) ja alkaa olla siellä jo priimusoppilas, mahdollisesti ensimmäiset tokokisat ovat jossain vaiheessa tähtäimessä.

Tässä pari koirakuvat(piste)fi-sivustolta (luvan kanssa) lainattua kuvaa Maista ja Nitasta kisatilanteissa.

Tässä siis Main komea venytys Janakkalan itsenäisyyspäivän kisoista.

Ja Nitan alastulo BAT:n kisoissa 23.3.

1 kommentti:

  1. Kuvaajan sivuilla on Nitan nimi hiukan väärien kuvien yhteydessä.

    VastaaPoista