lauantai 1. syyskuuta 2012

Piirinmestaruuskilpailut - joukkuekultaa!

Tänään kisattiin Vaasan kennelpiirin agilitypiirinmestaruudesta Botnic Agility Clubin eli BAC:in kentällä Vaasassa. Sää oli sateinen ja kenttä mutavelliä. Henri ja Mai sekä Katri ja Nita starttasivat ensin hyppy- ja sitten agilityradalla, tuomarina oli Anne Huittinen.

Hyppäri sujui molemmilta ihan hyvin, koska molempien kisakirjoihin ilmestyiväy yhdet nollatulokset lisää ja sijoituksina 2/35 (Nita) ja 3/35 (Mai). Tosin videolla näkyy, kuinka Nitalla tippuu rima, mutta tuomarin käsi ei nouse ja tuloksissa lukee nolla ja myös siis kisakirjassa ihan tuomarin allekirjoituksen kera.

Agilityradalla menestys ei ollut ihan niin suurta kuin hyppärillä, Maita veti puoleensa väärä putkenpää, josta HYL ja Nitalle A:lta kontaktivirhe.

Piirinmestariksi tuli tänäkin vuonna ansaitusti Månsin mamma Indian. Onnea!

Joukkuekisassa Nita ja Mai starttasivat VASsin kakkosjoukkueessa, jossa oli lisäksi Istar-villis ja Onni-australianterrieri. Joukkuekisaa tuomaroi Eija Berglund.  Radalta tuloksena Maille, Nitalle ja Istarille nollatulokset ja Onnille HYL, mutta koska vain 3 koirakon tulokset laskettiin, niin kakkonen oli ykkönen eli kultaa tuli!

                                                            Eukot tuijottaa eri suuntiin.


Katri ja hyppärin nolla
Henri ja hyppärin nolla Katrin joukkuerata Henrin joukkuerata

1 kommentti: