maanantai 20. elokuuta 2012

Helsinki ->SERT-A!

Eilen käytiin Main kanssa agilitykisoissa tulevassa kotikaupungissa eli piipahdettiin Itä-Helsingin Agilityharrastajien kisoissa. Tuomarina oli Minna Räsänen ja ilmoittautuneita 3-luokan koirakkoja kohtuullisen vähän, johtuen varmaankin siitä, että kaupungissa oli samaan aikaan toisetkin kisat.

Ensimmäisellä radalla oli aika sujuvaa ohjausta ja pienehköjä kaarroksia ja vielä kun luokan nopeimmat sheltit eivät onnistuneet, niin tuloksena oli nollavoitto, jo toinen viikon sisällä, ja toinen SERT-A eli viimeinen saadaan vastaanottaa vuoden päästä ja silloin Maista tulee AVA. Nitallakin on sama tilanne, joten vuoden päästä katsotaan kumpi sisaruksista nappaa sertin ensin.

Toisella radalla väärät putken päät vetivät puoleensa joten tuloksena oli HYL. Kolmas rata oli hyppäri, jolla ohjaaja ja koira olivat välillä hukassa, mutta tuloksena täpärästi nolla, aliaikaa vain 14 sekuntinsadasosaa, mutta nolla kun nolla.

Tuplanollaa siis vielä metsästetään, sertien osalta kiintiöt on tältä vuodeltä täynnä (tai voihan sitä hyppysertejä yrittää). Nita starttaa ensi viikolla Porissa ja molemmat koirat sitten piirinmestaruuskisoissa Vaasassa 2 viikon päästä ja osallistuvat VASsin toisen minijoukkueeseen.

Måns on viettänyt viikonloppua Porissa tutustuen mm. hevosiin ja saunomalla. Mai on saanut nauttia ainoan koiran elämästä.

I-HAHin kisojen radat ladataan kun saadaan aikaiseksi.

Hieno kuva palkintojenjaosta ja onnellinen voittaja :)


Tuossa tuo voittoisa rata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti