tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kotiinpaluu

Mai, Tove ja Måns ovat olleet reissussa agirodusta asti, nyt vasta palattiin kotiin ja saatiin 3 viikon kuvat ja videot ladattua koneelle. Reissu alkoi siis agirodusta, sitten Sulkavalle, josta pikainen käynti Varkaudessa kisoissa, Sulkavalta Helsinkiin, Helsingistä Turku, Parainen, Nauvo, Korppoo, Houtskari, Iniö ja taas Turku, jossa agilityn mm-karsinnat ja sitten Porin kautta kotiin.

Agirodussa tavattiin Nitan ja Main sisko Tellu. Kuvassa siis järjestyksessä Tellu, Nita, Mai. Siskokset vaikuttivat olevan kaikki yhtä ärhäkkäluonteisia, joten kovin hyvää asettelua ryhmäkuvaa varten ei saatu tehtyä.

Minipihisjoukkue, josta tosin Liisa puuttuu. Kuvassa Nita, Tove ja Mai. Toinen pihakoirien minijoukkue ei startannut olenkaan, koska joukkueeseen sattui 3 juoksuista narttua samaan aikaan.
Tässä Tove Sulkavalla lempipuuhassaan eli uimassa, rannalla Måns ja Mai.
Tove melkein uimassa Måns seuranaan Porin Mäntyluodon koirarannalla.

Tokokoira Åsa on viettänyt koko kesän kotona, yritetään saada myös Åsasta päivitettyä kuvaa tänne.
Yllä pihakoirien minijoukkueen video Agirodusta. Myös muut agirotuvideot on päivitetty youtubeen. Varkauden kisoista saldona oli Tovella hyvin hidas meno ja Maille HYL ja yksi ei-niin-tyylikäs nollarata. Videoista päätellen allekirjoittanut voisi ainakin opetella juoksemaan hiukan lujempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti